Activitat: Misteri als Museus

Els museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona proposen una nova edició de l’activitat Misteri als Museus dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2019, que permet als participants la visita i la interacció amb les col·leccions o exposicions dels diferents museus i centres culturals.

La iniciativa consisteix en resoldre els diferents enigmes plantejats pel malèfic Dr. Von Pumpe, que ha instal·lat 8 bombes als principals recintes culturals de Tarragona. Al Dr. Von Pumpe però, li agrada jugar i ens dona l’oportunitat de salvar els museus de la ciutat si som capaços de resoldre tots els enigmes que ha plantejat. Totes les institucions afectades fan una crida a la ciutadania per frustrar els malèfics plans del malvat Dr. L’activitat es desenvolupa del dia 4 al 12 d’octubre, i es poden visitar els centres en l’ordre que es desitgi, dins dels horaris habituals de cada institució.

Els equips participants disposaran d’una fitxa d’investigació on aniran anotant les seves conclusions i que servirà per certificar el seu pas per les diferents institucions. El diumenge 13 d’octubre a les 12h serà el moment per resoldre el misteri final. Els participants es trobaran tots a la Casa Canals, una de les seus del MHT. Els tres millors grups aconseguiran diversos premis, aportats per les institucions.

Els grups s’hauran d’inscriure a través d’un formulari que podran trobar al web http://aurigasc.com/misteri_museu/

Un cop formalitzada la inscripció rebran el material necessari per realitzar la investigació. L’activitat està organitzada per les següents institucions:

• Museu d’Història de Tarragona

• Museu d’Art Modern de Tarragona

• Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

• Museu del Port de Tarragona

• Museu Diocesà de Tarragona

• Museu Bíblic Tarraconense

• CaixaForum Tarragona

· Centre d’Art Tarragona