Col·leccionable «La història de la Salvació a través dels personatges bíblics»

Aquesta proposta és fruit d’una iniciativa conjunta del Museu Bíblic Tarraconense i el Departament de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat.

El col·leccionable, que porta per títol «La història de la Salvació a través dels personatges bíblics», es publicarà a la revista Església de Tarragona a partir del número de juliol-agost (n. 293). Cada publicació presentarà quatre personatges bíblics en format de fitxa que reproduirà fotogràficament cada figura o grup de figures —obra de l’artista Carlos Delgado Muñoz— en el seu context cronològic, amb el fons en aquarel·la —de l’artista Jordi Lluís Rovira Canyelles— i comentaris bíblics realitzats per especialistes del nostres país amb la col·laboració del Secretariat d’Animació Bíblica de l’Arquebisbat de Tarragona i l’Associació Bíblica de Catalunya.

Aquest nou material pretén ser d’utilitat per a creients i no creients en un intent d’apropar, una mica més, la riquesa espiritual i cultural de les Sagrades Escriptures a tota la societat, una eina especialment útil per als docents i catequistes. Cadascuna d’aquestes peces ceràmiques, realitzades en fang i d’una altura d’entre 12 i 15 cm, respon a criteris historicistes i la seva factura està marcada per un bell realisme.

La col·lecció d’aquestes fitxes es pot fer subscrivint-se a la revista Església de Tarragona —a través de la següent butlleta— per un import anual de 13 euros. Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 23 34 12 (ext. 228) o escriure un correu electrònic a l’adreça premsa@arqtgn.cat.

431_20160613022016 (1)