Properes activitats al MBT

Us informem de les properes activitats que tindran lloc al Museu Bíblic Tarraconense en el marc de la festivitat de Sant Fructuós i la Setmana de la Bíblia:

-Dijous 23 de gener, a les 19:00 h, a la sala d’actes del Museu Bíblic: presentació del llibre «Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense. Amb fidelitat i amb llibertat», dels editors Mn. Aureli Ortín, diaca, i la Dra. Montserrat Coll. La publicació, amb pròleg del Sr. Arquebisbe, Mons. Joan Planellas, recull 67 aportacions de membres del Concili sobre com el van viure i què demanarien ara a l’Església. L’acte està organitzat per l’Editorial Claret i l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós i serà presidit pel Sr. Arquebisbe Mons. Joan Planellas.

-Dimarts 28 de gener, a les 19:00 h, a la sala d’actes del Museu Bíblic: En el marc de les activitats de la Setmana de la Bíblia, presentació del llibre «Sense ordre ni concert. “La vostra alegria, ningú no us la prendrà” (Jn 16,22)» de Mn. Josep Pascual Palau amb il·lustracions de Montserrat Aixalà Blasco. La presentació anirà a càrrec de la Sra. Esperança Amill Rocamora, vicepresidenta de l’Associació Bíblica de Catalunya. Acte organitzat per l’Associació Bíblica de Catalunya.

-Dissabte 1 i 2 de febrer de 10:00 a 13:00 h: Amb motiu de la Setmana de la Bíblia, jornada de portes obertes del Museu Bíblic Tarraconense.

-Dissabte 8 de febrer, a les 11.00 h, a la sala d’actes del Museu Bíblic: conferència «El sarcòfag de Betesda de la façana de la Catedral de Tarragona. El seu context històric i la seva significació», a càrrec d’Andreu Muñoz Melgar (Director del Museu Bíblic Tarraconense). Activitat organitzada pels Amics de la Catedral.